Mulighetene er der

Det er fortsatt lav vannstand i Tisleia, men det finnes vakevillig fisk.

Snøsmeltingen i fjellet er sen og treg dette året. Dette fører til at Tisleifjorden er langt unna høyeste regulerte vannstand som igjen betyr at regulanten slipper lite vann ut i Tisleia. Men det betyr ikke at fisket er umulig.

Onsdag var vi en tur i favorittelva vår og fikk en fin økt midt på dagen. Noen regnbyger hjalp på å sette i gang klekkinger av døgnfluer og flere fisk vaket. Noen av de vakende fiskene var flotte eksemplarer av Tisleia-ørreten.

Det ble to fisk i håven i dag, én på rundt fire hekto, samt fisken som er avbildet. Den passerte kilosgrena og ga en god kamp ute i strømmen. Etter den obligatoriske fotograferingen ble den pent satt tilbake i sitt rette element hvor den svømmer videre. Fiskene tok på Rhodani dun.

Har du en rapport fra ditt fiske i Tisleia? Send en kort tekst og bilder til post@tisleia.net så legger vi det ut.

fisk_24jun_tisleia

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s