Sympatisk ørret i vinden

Selv med i overkant mye vind viste ørreten i Tisleia seg fra sin mest sympatiske side mandag. 

Fiskesesongen på fjellet har snart vart en måneds tid. Vannstanden i elva har vært litt varierende, men høyere enn på samme tid i fjor. Mandag var det endelig tid for årets første besøk i Tisleia.

Vinden som ønsket velkommen til dalen ga ikke kjempetro på godt tørrfluefiske, men det la ingen demper på gleden ved å være tilbake. Det tok ikke lang tid før den første ørreten vaket ute i bølgene, sjokkerende nok. Akkurat den fisken var smartere enn fiskeren, og etter en liten kamp løsnet flua fra fiskekjeften.

Likevel fortsatte det å vake fisk både her og der, og i løpet av snaue to timer ble tre nydelige Tislei-ørreter rett på sørsiden av kilosgrensa håvet og sluppet tilbake i sitt rette element. Vi gleder oss allerede til neste besøk.

DCIM100GOPROGOPR0132.JPG

Har du rapporter fra din tur i Tisleia? Vi vil gjerne lese den og se bilder – og vi deler det gjerne her på tisleia.net. Send oss en tekst og et par bilder på post@tisleia.net så legger vi det ut her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s